O nama

APARTMANI LOTOS

Vaša doza luksuza

Želite da provedete svoj odmor i da se osjećate kao u sopstvenom domu, da imate potpuni komfor i osjetite pravu mediteransku klimu, APARTMANI LOTOS su VAŠ pravi izbor.

Smješteni u mjestu Dubrava, tik uz glavni magistralni put, u jednom od najljepših djelova Crnogorsko primorja, plaže Veliki Pijesak , svega 10 km od Bara, Apartmani LOTOS, odišu mediteranskim duhom.
Sa naših terasa uz jutarnju kafu i popodnevnu čašu vina, pružiće Vam se nevjerovatan pogled na morsku plavetnilo ili predivan zalazak sunce.

U ponudi imamo: 10 dvokrevetnih, 12 trokrevetnih, 3 četvorokrevetna, 6 jednosobnih i 3 dvosobna stana kao i drvenu kućicu sa dva jednosobna stana. Svojom veličinom i opremljenošću, čak i najprobirljivije goste će zadovoljiti i pružiti im potpuni komfor tokom boravka u njima.
Apartmani su opremljeni: modernim namještajem, mini kuhinjom, klima uređajem, satelitskom televizijom, wi-fi internetoma, svi naši gosti imaju mogućnost korištenja bazena koji se nalazi u sklopu kafe bara, odmah pored naših apartmana u kome se možete tokom vrelih ljetnjih dana osvježiti hladnim napitcima.
Za sve naše goste koji dolaze sopstvenim automobilom obezbijeđen je besplatan parking prostor.
Svim našim gostima nudimo mogućnost rezervacije boravka na principu punog pansiona ili noćenja sa doručkom, obzirom da u sastavu našeg objekta radi moderno uređeni restoran gdje ćete biti u prilici da pored standardne ponude probate specijalitete nacionalne kuhinje kao i morske specijalitete.

54
APARTMANA
2
BAZENA
1
RESTORAN
1
CAFFE BAR

BESPLATAN PARKING

Za sve naše goste koji dolaze sopstvenim automobilom obezbijeđen je besplatan parking prostor.